loading...
خوش آمدید به mihan tafrih
ساخت قسمت کودکان میهن تفریح ، میهن کودک

ما سعی داریم برای جلب رضایت بیشتر بازدیدکنندگان بخش کودک را هم تهیه کنیم که کودکان نیز یار و دوستدار میهن تفریح باشد . بخش کودک به زودی راه اندازی می شود و شما می توانید حتی عکس کودکان خود را هم به نمایش بگذارید. به زودی میهن کودک شروع به کار می کند . مدیریت میهن تفریح



WWW.MihanKoodak.R98.IR

آخرین ارسال های انجمن
Jalil بازدید : 188 پنجشنبه 13 تیر 1392 نظرات (0)

 

نام علمی Citrullus vulgaris

کلیات گیاه شناسی

 

هندوانه گیاهی است یکساله ویک پایه ساقه آن خزنده و پیچک درد و برگهای آن پهن با بریدگیهای عمیق می باشد . گلهای آن کوچک و زردرنگ است . میوه آن رگد یا دراز . پوست آن سبز رنگ و داخل آن قرمز می باشد . تخمه هندوانه بر حسب انواع مختلف آن ممکن است سیاه ، قرمز ، سفید و یا زرد باشد .

 

ترکیبات شیمیایی:

هندوانه دارای اسید آمینه ای بنام سیترولین و موادی بنام کاروتن و لیکوپن و نوعی قند بنام مانیتول می باشد

 

در صد گرم هندوانه مواد زیر موجود است

 

آب 92 گرم

 

پروتئین 0/5 گرم

 

مواد چربی 0/2 گرم

 

نشاسته 6 گرم

 

کلسیم 0/7 میلی گرم

 

فسفر 10 میلی گرم

 

آهن 0/5 میلی گرم

 

سدیم 1 گرم

 

پتاسیم 100 میلی گرم

 

ویتامین آ 600 میلی گرم

 

ویتامین ب 1 0/03 میلی گرم

 

ویتامین ب 2 0/3 میلی گرم

 

ویتامین ب 3 0/2 میلی گرم

 

ویتامین ث 8 میلی گرم

 

تخم هندوانه دارای حدود 30 درصد روغن است که از نظر خواص شیمیایی مانند روغن بادام می باشد .

 

خواص داروئی:

هندوانه از نظر طب قدیم ایران سرد و تر است . گرما را برطرف می کند و بهترین میوه تابستان است .

 

1)هندوانه مدر است و به پائین آوردن فشار خون کمک می کند

 

2)هندوانه معده را تقویت می کند

 

 

3)پوست سفید داخل هندوانه برای زخم گلو و دهان بسیار موثر است

 

4)مغز تخمه هندوانه کرم های معده و روده را از بین می برد

 

5)هندوانه برای ورم مثانه مفید است

 

6)هندوانه بدن را تازه شاداب می کند

 

7)هندوانه برای اشخاص گرم مزاج بسیار خوب است

 

8)آب هندوانه مخلوط با سکنجبین علاج کننده یرقان و دفع کننده سنگ کلیه است

 

9)برای خنک کردن بدن در روزهای گرم تابستان هندوانه را با شکر بخورید

 

10)برای برطرف کردن تب و اخلاط بدن هندوانه را با شیر خشت بخورید

 

11)برای رفع خارش بدن هندوانه را با تمبر هندی بخورید

 

12)هندوانه را باید همیشه بین دو غذا خورد یعنی تقریبا سه ساعت بعد از غذا و یکساعت قبل از غذا . زیرا اگر بلافاصله بعد از غذا خوزده شود در هضم غذا اختلال ایجاد می کند همچنین نباید آنرا با میوه های دیگر مخلوط کرد زیرا تولید نفخ شکم می کند

 

 

طرز استفاده:

 

 

 

مضرات :

هندوانه برای اشخاص سرد مزاج و آنهائیکه دارای معده سرد می باشند مناسب نیست . اینگونه اشخاص اگر می خواهند هندوانه بخورند باید آنرا با شکر ، ویا عسل و یا گل قند بخورند .

 

همچنین هندوانه در اشخاص سرد مزاج باعث درد مفاصل و ضعف جنسی می شود .

اطلاعات دارویی - داروهای گیاهی - هندوانه

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • نظرسنجی
    بهترین فوتبالیست جهان به نظر شما کیست؟
    طرفدار کدام تیم هستید؟
    آمار سایت
  • کل مطالب : 141
  • کل نظرات : 21
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 82
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 41
  • بازدید امروز : 94
  • باردید دیروز : 69
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 163
  • بازدید ماه : 3,263
  • بازدید سال : 15,618
  • بازدید کلی : 80,937
  • کدهای اختصاصی
    ارسال مطلب

    http://www.pwut.ac.ir/_layouts/1065/images/new.gif شما هم جزء کسانی‌ باشید که می‌خواهید مطلب خود را منتشر کنید با ارسالمطلب خود میتوانید یکی‌ از ارسال کنندگان سایت باشید تنها با فشار دادن ارسال مطلب شما هدایت میشوید به بخش ارسال‌ها و مطلب خود را ثبت کنید .


    ابتدا در سایت عضو شده تا پنل کاربری برای ارسال مطلب برای شما ایجاد گردد.


    به میهن تفریح امتیاز دهید


    Top Blog